Wie is CJG Techniek? en wat kunt u van ons verwachten?

 CJG Techniek.

Casper Gorter heeft eind 2016 het bedrijf CJG Techniek opgericht. Hij heeft al meer dan 14 jaar ervaring als elektricien en heeft in die jaren bij diverse bedrijven gewerkt. Ook heeft hij meer dan 9 jaar bij een totaal installateur gewerkt. Hier heeft hij ook diverse vaardigheden bijgeleerd op het gebied van loodgieters- cv- en airco werk. Voor airco installaties beschikt hij ook over het STEK certificaat.

CJG Techniek kan daardoor voor u altijd wat betekenen. Of het nou elektra of installatiewerk werk is. Wij werken samen met diverse installateurs uit de regio dus voor ons is geen klus te klein of te groot. Ook voor inspectie van uw installatie kunt u CJG Techniek altijd bellen. Wij willen de mensen graag attent maken op de risico’s en gevaren die er eventueel kunnen schuilen in uw installaties thuis of op het bedrijf.

CJG Techniek is een bedrijf waar de lijntjes kort zijn en de communicatie snel en helder verloopt. Vakmensen die werken volgens de geldende voorschriften en de werkzaamheden altijd zo snel en netjes mogelijk proberen te realiseren. Dus bij ons word er altijd opgeruimd na de werkzaamheden.

Kwaliteit is iets wat bij ons hoog in het vaandel staat en dat kunt u terug zien in ons werk. Mocht u contact met ons willen opnemen, vul dan het contactformulier in of bel!

Tevreden of aan iemand aanraden?